Information från shopen

//Information från shopen

Information från shopen

Hej.
Säsongen börjar sakta komma in i dess slutskede, och för att underlätta renplockning för klippning på torsdagar så kommer rangen stänga redan klockan 18 på onsdagar resten av säsongen. I övrigt kommer den var öppen dygnet runt i vanlig ordning tills vi inte kan plocka nått mer.

Vi slår även ett slag för Byalagskampen 29/9, missa inte tillfället och bevisa vilken by som har mest golf i sig.
Anmälan till shopen eller på mail: info@leksandsgk.se
4-manna lag där allas resultat räknas i spelformen slaggolf.
Kostnaden är 100kr/lag
Anmälan senast 27/9 med golf-id på alla i laget samt vilket bynamn man representerar.

Missa även inte att boka in vårens uppstartsresa till Portugal. Information finns på www.pqleksand.com
Vi har fortfarande en del fynd kvar i shopen, mycket klubbor kvar till 30% av ordinarepris.
Så passa på innan säsongen är slut.

Hélena & Patrik

2018-09-14T09:56:47+00:00

Fullvärdig Medlem i Leksands GK?

Du vet väl att det är extra förmånligt att vara fullvärdig Medlem i Leksands GK. Läs vidare under Fullvärdig Medlem förmåner under Medlem!

Banan öppnar under Maj för säsongen 2019!

Välkommen att spela hos oss under 2019!