Ordförande har ordet
Ordföranden summerar säsongen som nu har kommit halvvägs, läs mer på annan plats på hemsidan.

Banan
Nu på torsdag 17 juli, klockan 17:00 blir det en arbetskväll på golfbanan. Vi kommer lägga stor vikt på bunkerarbeten. Vi samlas uppe vid maskinhallen för vidare instruktioner.

Shopen
Just nu är det rea i shopen!

Välkommen in och fynda bland kläder, skor, bagar, putters mm.

Det finns ett fåtal platser kvar till vår Skånetour i höst som går av stapeln vecka 37, den 7-13/9. Mer information och program hittar du på vår hemsida www.golfstore.eu/leksand För anmälan ring shopen på 0247-10749

Clas Ohlson Golfweekend
Den 18 – 20 juli spelas Clas Ohlson Golfweekend på Leksands golfbana. Utöver golftävling blir det många andra aktiviteter bl. a grillbuffé med underhållning. Läs mer på hemsidan.

ICA-Supermarket/partävling
Lördagen den 16 augusti spelas ICA-Supermarkets partävling. Läs mer senare på hemsidan.

Dala Mittmedia/partävling
Söndagen den 17 augusti spelas Dala Mittmedias partävling. Läs mer senare på hemsidan.

Damerna
Måndagsgolfen rullar på och övergången till att använda GIT för Måndagsgolfen fungerar bra. Anmälningstiden har förlängts till 16.00 för samtliga måndagar.

Putt-KM damer gick av stapeln den 30/6 och segrade gjorde Viktoria Hermansson, den 7/7 spelades Fält Gärdas cup och även här segrade Viktoria Hermansson – stort grattis än en gång.

Har du inte spelat någon måndagsgolf ännu så har du som är över 18 år och kvinna fortfarande chansen, sista omgången spelas den 25/8.

Dalagolfen 55+ gruppspel i Leksand
Den 6 augusti spelas gruppspelet i Dalagolfen 55+ i Leksand. Det behövs flera duktiga 55+are för att vi ska nå finalplatsen, så ställ upp. Se inbjudan på blogg3.leksandsgk55.se

Utbildning i hjärtstartern
Klubben har köpt in en hjärtstartare, som finns i matsalen och sitter på väggen vid trappan till övre våningen. Hjärtstartaren är ”självpratande” och kan i användas av vem som helst. För att vi ska vara riktigt säkra planeras en utbildning av intresserade att ske under hösten. Samtidigt blir det en kortare utbildning i hjärt- och lungräddning. Tidpunkten för utbildningen meddelas senare.

Klubbhusområdet
Restaurangens nya entré börjar bli klar

Tavlan med bänken vid startkuren har tagits bort för reparation. Om den kommer att ersättas med ny tavla är osäkert, enligt Leif Mattsson.
Trevlig sommar
Redaktionskommitten Leksands GK