Teckna Autogiro

/Teckna Autogiro
Teckna Autogiro2016-11-14T22:22:49+00:00

Möjligheten finns att betala dina årsavgifter med autogiro. Du fyller i en digital ansökan, godkänner villkoren för autogiro och skickar sedan in en utskriven blankett till oss. Det enda kravet är att det angivna kontot är kopplat till ditt personnummer.

Gör såhär:

1. Logga in på nedanstående länk och följ instruktionerna. (Om du inte har ett konto väljer du “ny användare” och registrerar ett nytt.)

2. När din ansökan är kontrollerad hos din bank meddelas du direkt via e-post och en bifogad blankett ska fyllas i och skickas in till oss för att ditt autogiro ska kunna aktiveras.

OBS! Vid eventuella felaktigheter bör du logga in snarast och ändra din ansökan så den kan skickas för ny kontroll.

Även du som inte har tillgång till internet kan ansöka om autogiro, vi i receptionen hjälper dig via anläggningens inloggning till systemet.

banner_autogiro_golf