Åkerö by försvarade titeln

//Åkerö by försvarade titeln

Åkerö by försvarade titeln

Under lördagen den 29 september spelades finalen i Bylagskampen 2018. Spelformen var Singel Slagspel. Åtta lag, som också representerade åtta byar, deltog i tävlingen.

Åkerö by försvarade fjolårssegern och vann årets upplaga med 297 slag. I laget deltog Anders Flinth, Joakim Östlund, Pierre Franzén och Tommy Danerhag. På andra plats med 302 slag kom Siljansnäs med Dan Kristensson, Erik Lundin, John Öijermark och Lars Holst. På tredje plats med 310 slag kom Lima by med Claes Wohlin, Lennart Karls, Roland Karls och Sune Halvarsson. Fullständig resultatlista finns på Golf.se.

Text Bernt Bergkvist.

2018-09-30T18:55:29+00:00