Efter drygt 30 år som golfspelare fick Doris Brask äntligen uppleva känslan av att göra en HIO. Det var under fredagens spel (30/8) som hon på hål 11 slog bollen i koppen på ett slag.

-Jag och Liv Hedberg gick ut på fredagsförmiddagen för att spela en runda. Första nio hålen gick inte så bra och började heller inte bra på hål 10. På hål 11 slog jag ut och såg att bollen gick in på green. Jag hörde hur det plingade till i pinnen och trodde att bollen stack iväg åt något håll. Men så var det inte för jag hörde och såg att Eva och Tomas Jansson, som stod på tee på hål 12, ropade, gestikulerade  och gratulerade mig. Då förstod jag att jag gjort en HIO, säger en glad Doris vid intervjun.

Resten av rundan gick nu lite bättre. Hur det blev med champagnen förtäljer inte historien. Klubben och hemsidan gratulerar Doris till sin första HIO.

 

Text Bernt Bergkvist