Den femte deltävlingen i Dalagolfen 50+ spelades i Mora med bra placeringar för Leksand i både klass A och B. I B-klassen kom makarna Kerstin och Bengt Lasses på andra respektive fjärde plats. Kerstin med 74 slag, samma som segraren Kenneth Ilbäck, Snöå GK, och besegrade Bengt som hade 78 slag. På sjätte plats kom Hans Björkman 79 slag. Totalt deltog 24 spelare i B-klassen.

I A-klassen var Evert Fyhr bäste Leksing med en tredje plats och 72 slag. Segrade gjorde Håkan Persson, Mora GK med 67 slag. Karin Lindell kom på åttonde plats med 76 slag och Kjell Lundqvist nia med 77 slag. 28 spelare deltog i A-klassen. Kompletta resultatlistor finns på golf.se.

Den sjätte och sista deltävlingen spelas på Samuelsdals GK onsdagen den 23 augusti. Därefter spelas finalen på Leksands GK onsdagen den 13 september för de 65 spelare från A- respektive B-klasserna från grupperna Nord och Syd.