Vill du börja spela golf? Kontakta oss på 0247-107 49 så berättar vi mer

Vi erbjuder:
  • Prova på golf på lördagar under maj månad mellan kl 11-15 där du får låna klubbor att använda på range och puttinggreen
  • Pay and play, minst en i bollen måste ha officiellt hcp
  • Nybörjarkurser för vuxna, juniorer och knattar
       ·        Knattar mellan 8-11 år har möjlighet att genomgå en enklare nybörjarkurs, under en helg, till reducerat pris

Vad krävs för att spela golf
     ·       Medlemskap i en golfklubb
     ·       Utbildning
     ·       Utrustning i form av klubbor och bollar

I nybörjarkursen, pris 1195 kr, ingår:
      ·        Lån av klubbor, bollar under lektionstid samt teori- och praktikundervisning.
      ·        Efter kursens slut ska du ta ställning till om du vill gå vidare med din golf. I så fall är nästa steg för dig att bli medlem i en klubb för               att därefter kunna spela på banan.
      ·        Väljer du Leksands GK får du som gått kursen en förmånlig avgift de första två åren som medlem.

Du hittar mer information om våra erbjudanden och kurser på http://www.golfstore.eu/pros/pages/lektioner-leksand-94.aspx